Mehmet Usta- Uğur Şahin- Yaprak Han
İZMİR(Ege Ajans)-Ege Üniversitesi Fen Fakültesi 2014-2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni Bornova Belediyesi Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirildi. Katılımın oldukça yoğun olduğu törene, Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide Kazancı, öğretim elemanları, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.
Tören, Fakülte Birincisi Ayşenur Macun, Fakülte İkincisi Mert Sinanöz ve Fakülte Üçüncüsü Hacer Kabadayı’nın, “Bugün yürümeye başladığımız yolda kendimizin, ailemizin, milletimizin ve ülkemizin geleceğini ve gelişmesini çağın gerektirdiği gelişmişlik düzeyine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağımıza, dürüst, aydın ve başarılı olmak için içimizdeki vatan ve insan sevgisini hiçbir sevgi ile değişmeyeceğimize, bize özgür bir vatan bırakan şehitlerimizin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün rahat uyumaları için aynı özveri ile mücadele edeceğimize, Ege Üniversiteli olmanın gururu ve onurunu daima yaşatacağımıza namusumuz ve şerefimiz üzerine ant içeriz” yemini ile başladı.
“BUGÜN, 600 GÜNEŞİMİZİ GÖKYÜZÜNE SALIYORUZ”
Açılış konuşmasını yapan Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide Kazancı, “Egenin en parlak yıldızları, gözbebeklerimiz, yarınlarımız, umutlarımız hepiniz hoş geldiniz. Bugün gökyüzündeki yıldızlara inat birbirinden parlak 600 güneşimizi gökyüzüne salıyoruz. Onlar Türkiye’nin ışıklarını dünyaya taşırken her türlü destek ve gelişmeleri için akademik çalışmalarına destek olmak bizim görevimizdir. Çocuklarımızdan istediğimiz en önemli vazife birlik olmalarıdır. Yarınlara düşmanlıklarla değil dostluklarla uzanmalarıdır. Bugün burada bu parlak gençlerimizi yarınlara uğurlamak için toplandık. Onlar bizim yarınlarımız ve umutlarımız. Dilerim ki bu yolda en güzel başarılarla ilerlerler. Hapsini en içten dileklerimle tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Törene katılamayan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ve çeşitli fakülte dekanları ile yüksekokul müdürleri de kutlama mesajları ile öğrencileri kutladı. Tören Hancı Gençlik Spor Kulübü’nün zeybek gösterisiyle devam etti. Gösterinin ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve plaketlerin verilmesiyle tören son buldu.
ÜNİVERSİTELER
Yayınlanma: 13 Temmuz 2015 - 14:43
Ege Üniversitesi Fen Fakültesi 600 güneşini coşkuyla uğurladı
*Prof. Dr. Nadide Kazancı, “Egenin en parlak yıldızları, gözbebeklerimiz, yarınlarımız, umutlarımız hepiniz hoş geldiniz. Bugün gökyüzündeki yıldızlara inat birbirinden parlak 600 güneşimizi gökyüzüne salıyoruz. Onlar Türkiye’nin ışıklarını dünyaya taşırken her türlü destek ve gelişmeleri için akademik çalışmalarına destek olmak bizim görevimizdir. Çocuklarımızdan istediğimiz en önemli vazife birlik olmalarıdır. Yarınlara düşmanlıklarla değil dostluklarla uzanmalarıdır. Bugün burada bu parlak g
ÜNİVERSİTELER
13 Temmuz 2015 - 14:43
İlginizi Çekebilir










